KEKASIH CIK CIRA

CARA NAK CHECK MATA TANPA PERGI KE KEDAI CERMIN MATA..

yei!!!!yei!!!yei!!!!
nak check mata korang sama ada sihat ke,rabun ke....
nak tahu sama ada mata korang ok dan sihat walafiat, cuba tengok gambar ni...
Kalau korang dapat jawab,maknanya mata korang rabun...haha...


cuba korang tengok gambar kat bawah ni...
cuba kira berapa titik hitam yang da kat gambar ni????
sape dapat bagi jawapan,cik cira bagi hadiah...hehe..........
tapi hhadiah nya tuntut kat mak bapak masing2 taw....





ha tengok gambar kat bawah ni pulak...cuba korang perhatikan betul2...  benda alah ni pusing belah kanan ke kiri...



gambar kat bawah ni pulak,agak2 korang, lurus ke bengkang-bengkok????


11 comments:

  1. hehehe. ilusi mata. n leh wat mata i juling meh.

    ReplyDelete
  2. haha...sekali sekala...pe salahnya..huhu

    ReplyDelete
  3. naik juling aku..hoohoo



    _cik kira_

    ReplyDelete
  4. adeh berpinar2 mata..tak boleh jawab ngan betullah hehee

    tq singgah n komen blog saya

    ReplyDelete
  5. skit mata dibuatnya..gmbr pelik2 ni,mcm test jpj daa sy tgk,heheee

    ReplyDelete
  6. fakihah=haha...sian die yerk
    cik kira= jgn juling2....^_^
    w.storm=ni test jpj nak massuk ke blog sy la..haha
    mama=hehe...welcome
    nadia=jawapannya tak tahu la...hehehe

    ReplyDelete
  7. makin naik power mate aku!!!

    ReplyDelete