KEKASIH CIK CIRA

CONTEST GAMBAR PALING COMEL

CONTEST GAMBAR PALING COMEL


sila klik belah kiri mouse di gmbar comel ini jika ingin sertai contest ni...


rajinnya jari cik cira nak sertai contest.
actually tak da sapa pun yang jemput cik cira sertai contest ni....
tapi biase r kan....
nama pun cik cira....tak tahu malu sikit..eh bukan sikit tapi tak tahu malu banyak...hhhhhheeeeeeeeee............

contest ni memerlukan gambar yang comel...sebabnya nama pun contest gambar paling comel kan.....
sebelum tu nak cerita sejarah gambar ni di tangkap menggunakan handphone kepunyaan kawan ^_^

gambar comel ni di tangkap ketika beronggeng dengan kawan ke TIMES SQUARE...
ada sorang kawan ni baru first time g times square...
dia nak masuk COSMO WORLD...
tapi kitorang tak nak sebab takut die nangis bile naik roller coaster tu....hehe....padahal kitorang taku kitorang yang nangis...hehe...saje bagi alassan gitu kat die.........
so tengok la gmbar kat bawah ni...
gambar ni tak da edit2...sebabnya cik cira suka yang jujur je...heeee.........


haha...tak tomei ke???

biase je kan gambar ni????
hehe...sebenarnya saje rajin nak sertai contest ni...
kawan yang suh...
kalau tak menang tak pe....
sekurang-kurangnye meningkat la sorang follower cik niza ni..heee....

dia suh tag 3 orang kan...so cik cira nak tag =


16 comments:

  1. ptg blakang tu yg comey haha :D

    ReplyDelete
  2. nieza=ok...
    acul= mmg gmbr belakang tu lebey comei dr kitowg..haha

    ReplyDelete
  3. Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
    Heyy btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! Sempat lagi kan? :)

    Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

    ReplyDelete
  4. mr.swift..thanz dtg blog sy..happy new year jgk..^_^

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. huhu..
    cik cira pun join juga yer..
    gud luck yer..

    ReplyDelete
  7. liyana=thanz
    nadia=aah..join jgk...hhhhhheeeeeeeee...

    ReplyDelete
  8. hehe...comey nye dia...gambar kat TS ek?
    =) sat cik ziera pulak ty...
    terima kasih tag ziera... =)

    ReplyDelete