KEKASIH CIK CIRA

SEBAB KEYBOARD BERHABUK...

assalamulaikum cume......


da lame da tak menaip keyboard ni........
da tiga hari kot tak jenguk blog ni.....
sejak hari jumaat hari tu....
hehe....sorry my blog........


sebenarnya hari jumaat tu jumpa incik AISH....
dah dekat 2 bulan tak jumpa UNCIT cik cira tu......
so mase hari jumaat dapat jupe tu,memang rase happy la....


JUMAAT
incik AISH amik lebey kurang pukul 11 lebey rasenya...
dia amik kat universiti ni...
sebenarnya kami ni bercinta jarak jauh sejak julai tahun lepas gara2 diriku menyambung pelajaran....
first tempat yang kitorang pergi ialah lebuhraya...
\jumpa awek tol plus dulu yang tak bis2 mintak duit...


then dia bawak pergi MIDVALLEY.....
kitorang jalan2 and pergi tengok wayang cerita KHURAFAT... best GILER!!!!!!!!!!!!


then pergi tandas...eh...perlu ke bagitahu..huhu....
pastu g umah sepupu dia...KAK LINA..
then malam keluar makan...yum...yum..yum....tomyam....hheeeee.......


SABTU
pagi tu pergi bungkus makan kat kedai mamak...walaupun tak suka tapi hentam aja....
kenyang jugak...........hehe...


pastu pergi ALAMANDA di PUTRAJAYA...
tengok wayang lagi...cerita THE GREAT DAY...
syok cerita ni...sedih...


tak lama pastu bergaduh...disebabkan bergaduh,terpaksa la pulang..
dia pun malaz nak layan cik cira kot..huhu....
malam tu,dia pujuk cik cira...dia ate nak pergi tempat special...
cik cira kat mulut cakap tak nak ikut sebab merajuk..tapi hati kata nak...
dia paksa jugak pergi....


nak tahu kitorang peergi mane????






ok fine....my incik aish tak ensom tapi hati dia sgt hensom..serius..ta tipu...

law tgk gmbar kat ats,da lampu2 tu korang mesti da dapat agak kat mane kan...actually banyak gambar nak upload tapi internet lembap da...so dapat upload satu ni jerk..lagi pun cik cira tak glamour..so wat pe nak upload banyak2..heeeeeee...kalau muka cantik macam ERRA FAZIRA tak pe jgk la kan...

AHAD
pagi tu bangun lambat sebab semalam tido lambat..tengok cerita korea.. PLAYFUL KISS...best giler taw....
rugi tak tengok..bagi peminat korea,diorang pasti mengangguk ngn kenyataan cik cira..huhu..


pas da sarapan,kitorang pergi ke GIANT dulu...
mik cermin mata cik cira...
cik cira da rabun........  =(
mahal jgk la cemin matanya walaupun da diskaun..dalam rm200++...


tetiba cik cira terasa lapar...so dengan senang hati belanja incik AISH mcdonald...
sangat-sangat buncit la lepas tu...
tapi cik cira tak uncit..
dia je yang uncit...
hehehe....


after that pergi rumah sedara incik AISH yang sakit....
dengar cerita sakit buatan orang tapi waallahualam la kan..
hanya ALLAH jerk yang tahu....


kemudian pergi beli tomyam untuk kengkawan kat kolej ni..........
diown incik AISH belanja kawan2 cik cira tomyam...
yang kelakarnya,masa kitorang sampai kat kolej, boley kawan cik cira ni menjerit nama cik ciradan INCIK FAIZ..memang sume orang yang ada kat situ pandang je kami...
tapi kami suke........hhhhhhhhhheeeeeeeeee....^_^


sedih.............
dia da balik...........
kena tunggu sebulan dua lagi baru dapat jupe.........
hhhmmmmmmmm.....
tapi 3hari jupe tu pun da cukup happy sangat sangat sangat.............


p/s = sayang kat kamu larh uncit..........^_^


6 comments:

  1. hehhee so sweet la kamuu..:D
    hai cik cira! :)

    ingtkan keyboard yg piano ka,rpanya laptopnya..hehe

    ReplyDelete
  2. bahagianya dah ada bf, im still single and availableeee hoho

    ReplyDelete
  3. huhu..
    semoga bahagia selama nya..
    =)

    ReplyDelete
  4. cik kira=hehe....tu kena baca sampai bis tu
    dylla= tak pe la single...single pun bes pe ^_^
    nadia=thanz ya...

    ReplyDelete
  5. hehee pendedahan ni cik cira,
    waa,pegi i city dia ye?heeehee tmpt yang sngt mnrik^^

    ReplyDelete
  6. Indahnya cinta jika ada yang setia. Huhuhuhu...sedihnya.... :-(

    ReplyDelete