KEKASIH CIK CIRA

TERUK PERANGAI AKU


hmmmm....
malaz.....
hai.....
malaz......
assalamualaikum....
malaz.....
aku da giler!!!



Aduh…
Kenapa ngn hari ni????
Aku ase macam serba tak kena je….

kenapa la hari ni aku jadi anak dara pemalaz
nak wat kerja pun malaz….
Baju yang dah di basuh di mesin basuh pun malaz nak sidai…
Nak charge handphone pun boley malaz…
Nak taip mesej pun malaz….
Tadi pun handphone malaz nak bawak ke kelaz…
Nak mandi pun malaz…
Nak sembahyang asar pun malaz…
Dalam kelaz tadi pun ase macam malaz nak study…
Dan hari ni pun malaz nak update blog..Ape la nak jadi ngn aku hari ni….

Entah2 setan hempap badan aku sampai aku malaz nak wat sume benda…
Chhhhoooiiiiii punya setan!!!!
Tapi yang peliknyer, bila time nak makan tak da plak aku malaz…
Rajin je aku bab2 makan ni…..
Yela…kalau aku malaz makan,sian kat cacing dalam badan aku ni tak dapat makan…

kemalasan membelenggu diri....
kemalasan membuatkan aku jadi pemalas...
kemalasan membuatkan orang disekeliling aku sakit hati ngn aku...


malas...malas....malas......
pergi dari hidup aku...cuhhh...cuhhhh...cuhhh.!!!!!!!!!!!!


nota hati : - kecik hati dengan dia
                       - sorry guna bahasa 'aku'..cik cira enggak ada mood =)


4 comments:

  1. tapi kite xmls nk komen..
    hehhee..
    =)

    ReplyDelete
  2. bkn cik cira jek
    lyaa pun
    bila dtg mls
    rasa nk dok goyang kaki je 24 jam..

    ReplyDelete